Ετικέτες

Αποφεύγω να αναφέρομαι σε ιστοσελίδες του ΠΑΣΟΚ για να μην νομιστεί ότι αυτό το ιστολόγιο είναι φιλοκυβερνητικό (ενώ στην πραγματικότητα είναι υπέρ της λογικής) αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση. Από το pasok.gr: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/29839fd8-bda6-4adb-b2de-4ae77613d1a7

1. Να’ τοι πάλι. Οι κήρυκες της μιζέριας. Το τροπάρι γνωστό: «Απέτυχε το πρόγραμμα», «απέτυχε η κυβέρνηση», «απέτυχε η χώρα», «όλα στο βρόντο». Οι λύσεις πάντα στο τσεπάκι τους: «Χρειάζεται νέο μίγμα πολιτικής», «χρειάζεται ανάπτυξη», «χρειάζεται αύξηση της απασχόλησης» και άλλα τέτοια ωραία και καθόλου, μα καθόλου τετριμμένα λόγια.

2. Οι βασικοί κήρυκες της μιζέριας είναι η κατηγορία των «πρώην κυβερνητικών». Πρόκειται για στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, που κανονικά θα είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά από αυτά που έκαναν στη χώρα, αν δεν υπήρχε η σημερινή κυβέρνηση μαζί με τους πολίτες να σηκώσουν το σταυρό και να μην αφήσουν τη χώρα να χρεοκοπήσει.

– Εδώ και μήνες, επαναλαμβάνουν τη λέξη «αποτυχία» στις 9 από τις 10 φράσεις που εκστομίζουν. Αν φυσικά είχαμε όντως αποτύχει, η χώρα θα είχε ήδη χρεοκοπήσει και δεν θα είχαν καν την ευκαιρία σήμερα να μιλάνε για αποτυχία. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για αυτούς. …

ΣΗΜ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ: «Που κανονικά θα είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης»: Και αντί ο κόσμος να κυνηγά αυτούς και τους αριστερούς συντηρητικούς στρέφεται κατά των υπουργών του ΠΑΣΟΚ που σηκώνουν το σταυρό!  

 

Advertisements