Ετικέτες

Ενας επιτυχημένος επιχειρηματίας περιγράφει στο protagon.gr γιατί στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον η υγιής επιχειρηματικότητα. Σωστά μαντέψατε: λόγω συνδικαλιστών (ορισμένων βέβαια, διότι υπάρχουν και υπεύθυνοι συνδικαλιστές): 

«Διακόψαμε τη συνεργασία με 5 εργαζόμενους επειδή δεν μπορούσαν να ενταχθούν επιτυχώς στα αναπτυξιακά μας σχέδια. Εδώ κάναμε το μέγα λάθος! Ποιος είπε πως, στην Ελλάδα του 2011, μπορούμε έτσι απλά και τηρώντας τα όσα προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, να διακόψουμε τη συνεργασία μας με εργαζόμενους; Είχαμε βλέπετε την ατυχία κάποιοι εξ αυτών να είναι συνδικαλισμένοι στο ΠΑΜΕ.»

Θα ήταν άδικο όμως να μην αναφέρω και την άποψη ενός εργαζόμενου για το ίδιο θέμα:

«Κρίμα πραγματικά άνθρωποι που αγαπούν τόσο την Ελλάδα να μην τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους για να υπάρξει προκοπή και πρόοδος στη χώρα μας … Αλλά εμείς φταίμε. Είμαστε τόσο αχάριστοι που αντί να τους πούμε και ευχαριστώ … Αντί να πούμε αυτό το Σάββατο δεν θα πάω εκδρομή! Θα δουλέψω … για τα παλικάρια της Internet Q που θέλουν να προκόψει η χώρα και τα παιδιά της! Άντε γιατί αρκετά με την πάρτι μας.»

ΣΗΜ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ: Οφείλω να πω ότι ανακάλυψα αυτό το άρθρο τυχαία σε ένα ακροαριστερών πεποιθήσεων ιστολόγιο. Αναρωτιέμαι βέβαια αν οι ακροαριστεροί θα είχαν την τιμιότητα να «τσιτάρουν» (όπως το λένε στη διάλεκτό τους) άρθρο από τον Υπεύθυνο. Ας είναι.

Advertisements