Ετικέτες

Μα που θα φτάσει το αντιπολιτευτικό τους μένος; Η Ελευθεροτυπία είχε δημοσιεύσει χτές ένα άρθρο με τίτλο: CDS και Παπανδρέου – ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο αδελφός του Πρωθυπουργού απάντησε ταχύτατα λέγοντας ότι ναι μεν ήταν σύμβουλος της εταιρείας αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε με CDS, μόνο με θέματα εναλλακτικών μορφών ενέργειας και της αειφόρου ανάπτυξης. Ορίστε τι λέει ο ίδιος:

«Η συμμετοχή μου συνδέεται άμεσα με την ιδιότητα μου ως ακαδημαϊκού στα ζητήματα της περιβαλλοντικής οικονομικής. Ο ρόλος αυτός είναι αυστηρά προσδιορισμένος και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση, όπως παραπλανητικά υποδηλώνει ο τίτλος της εφημερίδας, με ελληνικά ή άλλα CDS»

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο κ. Α, Παπανδρέου είχε προαναγγείλει ότι θα στραφεί δικαστικά κατά του βουλευτή της ΝΔ. Π Καμμένου που είχε κάνει παρόμοιες αποκαλύψεις αλλά τελικά έδωσε τόπο στην οργή. Θυμίζουμε τι είχε δηλώσει τότε και η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα (ή το αντίστροφο, δεν είμαι σίγουρος, θα το ελέγξω) κα Μ.Ξαφά: όποιος εξαπολύει τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον του Πρωθυπουργού και άλλων ατόμων, καλό θα είναι να έχει και αποδείξεις. Πολύ σωστά, κα Ξαφά. Βρείτε πρώτα τις αποδείξεις, κύριοι, και μετά το συζητάμε. Αν είμαστε εδώ.

Advertisements