Ετικέτες

ΕΘΝΟΣ Ανώνυμου

«Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;» ανέφερε ο κ. Παπουτσής εξαπολύοντας τα πυρά του εμμέσως κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λέω σε ολους αυτούς τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς ανθρώπους μακριά τα χέρια σας από τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Δεν δέχθηκα ποτέ και όσο ζω δεν πρόκειται να δεχθώ ποτέ πολιτική και ιδεολογική τρομοκρατία», είπε ο κ. Παπουτσής και επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, ο οποίος προγραμματίζει συγκέντρωση τη Πέμπτη στο σπίτι του.

Τη θέση ότι για τις αφίσες που στοχοποιούσαν και χαρακτήριζαν «νενέκους» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση εξέφρασε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής. Διαχώρισε, όμως, τον Μίκη Θεοδωράκη λέγοντας ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της χώρας και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι ούτε τις αφίσες που κυκλοφορούν γνώριζε και γνωρίζει ο Μίκης Θεοδωράκης, ούτε την αθλιότητα την οποία κυκλοφορούν κάποιοι, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την επωνυμία «Σπίθες»».

ΣΗΜ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ: Αλήθεια, το έχουν σκεφτεί στο Σύριζα τι θα γίνει αν απευθυνθεί το ΠΑΣΟΚ στους ψηφοφόρους του και τους καλέσει να πηγαίνουν έξω από τα σπίτια των βουλευτών όπως κάνει ο Σύριζα τόσο καιρό τώρα; Φυσικά δεν περιμένω απάντηση. Και αυτό το «νενέκος» τι πάει να πεί πάλι;

Advertisements