Ετικέτες

της Εύας Καϊλή

ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Το δίλημμα σήμερα είναι το κακό σενάριο, να ψηφιστεί αυτό το άθλιο και άδικο μεσοπρόθεσμο, και το χειρότερο σενάριο, να μην ψηφιστεί -να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές (όχι σε χρεωκοπία ακόμα) και να ληφθούν τα ίδια και χειρότερα μέτρα στην συνέχεια…

Η δική μου μάχη όμως, δίνεται μέσα στην βουλή, και δεν επιτρέπεται να φοβηθώ και να εγκαταλείψω, αλλά να συνεχίσω εκ των έσω να προσπαθώ να βάζω κι εγώ αντιστάσεις σε ό,τι θεωρώ λάθος…

Λυπάμαι που έπρεπε να φτάσουμε στο παρά πέντε για να αλλάξει το κυβερνητικό σχήμα, αλλά 16 βουλευτές προσπαθήσαμε την ύστατη στιγμή να ζητήσουμε με τον πλέον σαφή τρόπο τα αυτονόητα. Οφείλουμε τώρα λοιπόν, να δώσουμε μια ευκαιρία. Όχι λευκή επιταγή! Και είναι η τελευταία ευκαιρία από μέρους μου.

Και κάτι πιο προσωπικο: Είμαι θυμωμενη και αγανακτισμένη…

Σε αυτή την μικρή παράταση, μεχρι να αντικατασταθούν οι αδικίες που περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο, εδώ θα είμαι να αντιδρώ και να προσπαθώ να τα αλλάξω.

Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, βλέπω πολιτικούς που κατείχαν δεκαετίες σε κυβερνητικές θέσεις, να μιλάνε σαν να μην φερουν καμία ευθύνη, αλλά ξέρετε…γνωριζόμαστε καλά…και εκ του αποτελέσματος θα κριθουμε όλοι.

Advertisements